Keresés
Header Háttér

Webshark Blog

… jquery, ajax, design, psd, plugin, modul, web2, social, miegymás…

2013-11-180 komment

A legjobb honlap design inspirációk karácsonyra

Blogok, honlapok, webshopok, közösségi oldalak öltöznek át a karácsonyt megelőző időszakban pirosba, vagy zöldbe és Télapó sapkákkal, hópelyhekkel, csengettyűkkel, ajándékokkal és fenyőfákkal (f)árasztják el a látogatókat. Hogyan tudod megfelelően felkészíteni honlapodat az ünnepekre anélkül, hogy nyomasztanád vele a látogatód? Hiszen a cél most is egyértelműen megfogalmazható: minél több látogatót csábítani az oldaladra és minél több vásárlást generálni. Ehhez nélkülözhetetlenek a kreatív ötletek és megvalósítások, ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Íme néhány könnyen megvalósítható ötlet arra, hogy mit csinálj és mit ne, ha WordPress alapú a weboldalad!

Karácsonyra új hangulat

AMIT CSINÁLJ

Változtasd meg akár az egész templated, vagy a teljes fejlécet honlapodon, beleértve a színeket és képeket! A piros, a zöld, az arany és az ezüst hagyományos karácsonyi színek. Amennyiben a weboldalad domináns színe kék, akkor változtasd meg egy szép rubin vörösre és használj arany, vagy smaragd zöld betűszíneket. Dobd fel a fejlécképedet egy hópehellyel, vagy egy szép karácsonyi grafikával. A következő weboldalakon gyönyörű grafikai megoldásokkal és változatos, kreatív ötletek alkalmazásával szépen jelenik meg az ünnepi hangulat:  Bath & BodyWorks,  Barnes & Noble.

Csak olyan design-t használj, ami Neked is tetszik! Ami beágyazható céged profiljába. Más felhasználóktól is leshetsz el ötleteket, de alkalmazd saját stílusodhoz a felületeket. Amennyiben nincs túl nagy tapasztalatod az admin felületek kezelésében, akkor alkalmazz egészen egyszerű változtatásokat, amelyeket designer segítsége nélkül is könnyedén megtehetsz.

bodyworks

Egyszerűen karácsonyi hangulatba öltöztetheted például az oldaladon linkelt grafikáidat. Adj egy Télapó sapkát a kis kék Twitter madár fejére. Van saját logód? Egy fenyőfával, vagy egy hópihével könnyedén feldobhatod. Komolyabb módosításokhoz kérd ki grafikusod véleményét, vagy bízd rá a feladatot, hiszen úgyis megtérül!

AMIT NE CSINÁLJ

Semmiképpen ne tegyél karácsonyi zenéket a honlapod alá. Felhasználóid, látogatóid egyaránt hálásak lesznek, ha ezt a lépést kihagyod.

Ne pakold tele az oldaladat animációval: hulló hópelyhekkel, állandóan felugró télapókkal, vagy ajándékcsomagokkal. A túl sok animációnak köszönhetően várhatóan kínzó fejfájással kattint a látogatód azonnal egy másik oldalra. A Tiffany & Co. egy szép és egyszerű kék-piros grafikával kelti fel a látogató érdeklődését és hívja fel termékeire a figyelmet.

Óvakodj a tucatárutól, az interneten innen-onnan letölthető igénytelen kis grafikáktól. Egyrészt többtucat weboldalon visszaköszön, másrészt az igénytelenség látszatát keltheti a látogatóban.

WordPress Pluginok

WordPress blogod van?

wordpress

Nagyszerű! Itt van néhány könnyen beágyazható plugin, ami szépen öltözteti az oldaladat és biztosan vonzza a látogatót:

Reméljük, hogy hasznosnak találtad cikkünket és segítenek az ötletek a kreatív megvalósításhoz. Amennyiben egyedi grafikát, vagy design-t szeretnél weboldaladra, akkor keress meg minket Facebook-on, vagy az info@webshark.hu e-mail címen most!

Kérj ajánlatot most WordPress oldal kialakítására!

Kategória: Design | Címke: , , , ,

Comments are closed.

kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet