Keresés
Header Háttér

Webshark Blog

… jquery, ajax, design, psd, plugin, modul, web2, social, miegymás…

2013-08-220 komment

Tökéletes weboldal? Olyan nincs!

Naponta találkozok weboldalakkal, amelyeket Ügyfeleink részére készítünk, vagy a múltban készítettünk, de általános probléma velük az, hogy nem működnek! Nem…! Nem azért, mert a szerverek nem szolgálják ki a látogatók számára, hanem azért, mert egyeltalán nem felhasználó és kereső barátak az elkészült oldalak.

Az Ügyfelek nagy része magának, vagy saját igényei szerint készíttet weboldalt. Ez nem jó!!!

Sokan azt gondolják, ha elkészül egy weboldal, akkor özönleni fognak a felhasználók, a rendelések, a páciensek, az ügyfelek, azonban el kell, hogy keserítsem Őket. Ez nem így van! Egy weboldallal akkor kell elkezdeni dolgozni igazán, amikor a fejlesztés elkészült!

Sok Ügyfélnek mondtam az elmúlt években, hogy ha van 100 egységnyi elköltendő pénz a webfejlesztésre, akkor ebből 60 legyen az oldal fejlesztése és minimum (!) 40 a marketing. Hogy ez offline, vagy online, a tevékenység válogatja!

Tökéletes weboldal?

A másik általános probléma, hogy sokszor 5-10 éves weboldalaktól várják az ügyfelek a csodát. Pedig egyetlen autó sem működik hosszú évekig karbantartás, rendszeres szervízeltetés nélkül. Ugyan ez van a weboldalak esetében. Ha nem foglalkozunk vele, egy idő után elavul, működésképtelen lesz.

Fontos tudni, hogy ha egy weboldal élesedik a látogatók számára, az még nem garantálja a hatékonyságot. Utána kell elkezdeni dolgozni a látogatók gyűjtésén. Erre több lehetőség van, egy következő cikkben kifejtem ezek lehetőségeit!

Szeretnéd, ha analizálnánk weboldalad? Kérj ajánlatot most!

Tetszett a cikk? Oszd meg, vagy lájkold! A visszajelzés fontos számunkra!

Comments are closed.

kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet