Keresés
Header Háttér

Webshark Blog

… jquery, ajax, design, psd, plugin, modul, web2, social, miegymás…

2013-11-280 komment

Bemutatok 8 kreatív irodát a Világból

Ülsz a munkahelyeden és azt érzed, hogy valami nincs rendben? Nem tudod, hogy mi? Lehet, hogy az a baj, hogy nem elég inspiráló az iroda? Könnyen előfordulhat.

Pontosan ezért van az, hogy a Nagyvilág irodáiban próbálják úgy berendezni a munkahelyeket, hogy az mindenképpen pozitív töltésekkel párosuljon, jó hatással legyen a dolgozók munkakedvére és kreativitására. Ez persze pszichológia is, ahol a munkaadó azt szeretné elérni, hogy a dolgozók – minél intenzívebb és hatékonyabb munkavégzés mellett – szeressék azt a helyet, ahol dolgoznak, ahol az életük nagy részét töltik nap, mint nap.

Körbenéztem az Office Snapshots oldalán, hogy a nagyobb cégeknél hogyan próbálják a legkülönfélébb belsőépítészeti kialakításokkal motíválni a dolgozókat azáltal, hogy olyan iroda helyszínt rendeznek be, ahol Ők jól érzik magukat. Egyre több helyen van kikapcsolódási lehetőség, közösségi helyiség, ahol lehet élni a pillanatoknak.

Mutatok néhány példát, hogy milyen helyeken, környezetben dolgoznak hozzánk hasonló szakemberek, aki a számítógép előtt töltik mindennapjaikat. Ha nem ilyen helyen dolgozol, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem vagy jó helyen, de  kikapcsolódásképpen érdemes benézni másokhoz, hogy milyen körülmények között ülnek a gépük előtt egy másik földrészen.

TripAdvisor – Szingapúr

Tripadvisor iroda - Singapore

Automattic/Wordpress – San Francisco

Automattic iroda

Lenovo – Anglia

Lenovo iroda

Path – San Francisco

Path

Red Bull – London

Red Bull - London

Jive Software’s – Anglia

Jiwe Software

Mccann Erickson’s – New York

Mccann Erickson

Lightspeed Research – Mountain View

Lightspeed

Legközelebb megmutatom a Webshark irodáját, hogy hol dolgozunk, munkatársaink milyen környezetben fejlesztik azokat a weboldalakat, alkalmazásokat, amelyeket nap mint nap használtok és használnak a látogatóink.

Bemutatnád Te is, hogy hol dolgozol? Írj most üzenetet!

 

Kategória: Egyéb | Címke: , , ,

Comments are closed.

kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet