Keresés
Header Háttér

Webshark Blog

… jquery, ajax, design, psd, plugin, modul, web2, social, miegymás…

2013-11-280 komment

Bemutatok 8 kreatív irodát a Világból

Ülsz a munkahelyeden és azt érzed, hogy valami nincs rendben? Nem tudod, hogy mi? Lehet, hogy az a baj, hogy nem elég inspiráló az iroda? Könnyen előfordulhat.

Pontosan ezért van az, hogy a Nagyvilág irodáiban próbálják úgy berendezni a munkahelyeket, hogy az mindenképpen pozitív töltésekkel párosuljon, jó hatással legyen a dolgozók munkakedvére és kreativitására. Ez persze pszichológia is, ahol a munkaadó azt szeretné elérni, hogy a dolgozók – minél intenzívebb és hatékonyabb munkavégzés mellett – szeressék azt a helyet, ahol dolgoznak, ahol az életük nagy részét töltik nap, mint nap.

Körbenéztem az Office Snapshots oldalán, hogy a nagyobb cégeknél hogyan próbálják a legkülönfélébb belsőépítészeti kialakításokkal motíválni a dolgozókat azáltal, hogy olyan iroda helyszínt rendeznek be, ahol Ők jól érzik magukat. Egyre több helyen van kikapcsolódási lehetőség, közösségi helyiség, ahol lehet élni a pillanatoknak.

Mutatok néhány példát, hogy milyen helyeken, környezetben dolgoznak hozzánk hasonló szakemberek, aki a számítógép előtt töltik mindennapjaikat. Ha nem ilyen helyen dolgozol, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem vagy jó helyen, de  kikapcsolódásképpen érdemes benézni másokhoz, hogy milyen körülmények között ülnek a gépük előtt egy másik földrészen.

TripAdvisor – Szingapúr

Tripadvisor iroda - Singapore

Automattic/Wordpress – San Francisco

Automattic iroda

Lenovo – Anglia

Lenovo iroda

Path – San Francisco

Path

Red Bull – London

Red Bull - London

Jive Software’s – Anglia

Jiwe Software

Mccann Erickson’s – New York

Mccann Erickson

Lightspeed Research – Mountain View

Lightspeed

Legközelebb megmutatom a Webshark irodáját, hogy hol dolgozunk, munkatársaink milyen környezetben fejlesztik azokat a weboldalakat, alkalmazásokat, amelyeket nap mint nap használtok és használnak a látogatóink.

Bemutatnád Te is, hogy hol dolgozol? Írj most üzenetet!

 

Kategória: Egyéb | Címke: , , ,

Comments are closed.